Ödüllü Aile Okulu Seminerleri Başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ödüllü Aile Okulu Seminerleri Başlıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 10:56
1 dk okuma / 332 Kez Okundu
| | |

İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği, İnegöl Belediyesi'nin desteğiyle 18 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında Ödüllü Aile Okulu seminerleri düzenliyor. Seminerlere katılanlar arasında yapılacak sınavda dereceye girenlere altın ödülleri verilecek.

İNEGÖL AİLE HAYATINI İYİLEŞTİRME DERNEĞİ’NDEN ÖDÜLLÜ AİLE OKULU
İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu yaptığı açıklamada, dernek olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da İnegöl Belediyesi’nin destekleriyle 18 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında ‘’Ödüllü Aile Okulu’’ seminerlerini düzenlediklerini duyurdu.

AİLE BAĞLARINI GÜÇLENDİRME AMACIYLA SEMİNERLER
Köseoğlu, seminerlerin aile bağlarını güçlendirmek, şahsiyetli, ahlaklı ve idealist nesiller yetiştirmek için önemli olduğunu vurguladı. Gençlerin ve ebeveynlerin bu eğitimleri mutlaka dinlemeleri gerektiğini belirtti.

TEMEL EĞİTİM ALMADAN AİLE KURULAMAZ
Açıklamasında, “Ehliyeti olmayana araba teslim edilemeyeceği gibi evlilik ve aile hayatı ile alakalı temel ahlaki, psikolojik ve manevi eğitimi almayan gençlere yuva teslim edilemez” ifadelerini kullanan Köseoğlu, aile eğitiminin önemini vurguladı.

ALTIN ÖDÜLLÜ SINAV DÜZENLENECEK
13 Aralık Cuma akşamı gerçekleştirilecek sınavda, seminerlerde işlenen konulardan hazırlanan sorularla yarışılacak ve dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü kişilere veya ailelere altın ödülü verilecek. Seminerlere katılmak isteyenler, broşür ve kayıt formlarını Lazlar Cami karşısındaki İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezi'nden temin edebilirler.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.