O gün resmen donacağız! İnegöl için kar gözüktü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O gün resmen donacağız! İnegöl için kar gözüktü
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Ara 2023 / Pzt 16:19
1 dk okuma / 27.071 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de kar yağışı göründü. Hafta sonu ise sıcaklıklar birden düşecek. Cumartesi günü sıcaklıklar 12 derece birden düşecek. İşte İnegöl’de kar yağışı için beklenen tarih.

İnegöl’de şehir merkezinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oluyor.
Meteoroloji verilerine göre İnegöl’de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Yarın İnegöl’de parçalı bulutlu bir hava beklenirken sıcaklık ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

Çarşamba günü sıcaklık 13 dereceye yükselecek, güneşli bir hava beklenirken gece ayaz olması bekleniyor ve en düşük sıcaklığın 0 derece ölçülmesi tahmin ediliyor.

Haftanın en sıcak günü Perşembe ve Cuma günü olacak. Perşembe günü güneşli 19 derece olması beklenirken Cuma günü ise yağmurlu 19 derece olması tahmin ediliyor.

SICAKLIK 12 DERECE DÜŞECEK
Cumartesi günü ise sıcaklıklar 12 derece birden düşecek İnegöl’de en yüksek sıcaklığın 7 derece olması bekleniyor. Cumartesi günü İnegöl’ün yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olması beklenirken, kar yağışı şehir merkezinde karla karışık etkili olması tahmin ediliyor.
Pazar günü ise İnegöl’de sıcaklığın 2 dereceye kadar düşmesi beklenirken kar yağışı bekleniyor.
inegöl hava durumu

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.