Narin Güran'ın babası ilk kez konuştu! Çirkin yüzünü göremedim

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Narin Güran
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Eyl 2024 / Cum 16:30
1 dk okuma / 9.767 Kez Okundu
| | |

Narin Güran cinayet soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı. Narin'in babası gözaltı sonrası ilk kez konuştu, adalet ve devletin çabalarını değerlendirdi.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Amca Fuat Güran'ın eşi, ilk kez gözaltına alındı. Gözaltından sonra Narin’in babası Fuat Güran, ilk kez açıklamalarda bulundu. Güran, "Ben de bir şey bilmiyorum. Bana da kimse bir şey söylemiyor, sizden öğreniyorum. Şüphelendiğim bir şey varsa da onu jandarmayla paylaştım. İnanıyorum adalet yerini bulacak" ifadelerini kullandı.

Güran, açıklamalarında devletin çabalarını vurgulayarak, "Devlet elinden gelenin fazlasını yaptı. Temennim sağ bulunmasıydı, ölü bulundu. Şimdi bir mezarı yok. Bu da devletin bir çabasıdır. Bu soruşturmayla ilgili zaten bir gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim yakalanmışsa kim suçluysa devlet bunları çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı" dedi.

Fuat Güran, sosyal medya fenomenlerinin kızı Narin'in fotoğraflarını paylaşmasını eleştirerek, "Tanımadığım insanların kızımın fotoğrafını çekmesi, fenomenlerin kızımdan nemalanmasını istemiyorum. Ben kızımın acısını yaşayamıyorum. Rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Oğlu Enes'in durumu hakkında da bilgi veren Güran, "Oğlum bir daha yakalanır bir daha alınır bir daha bırakılır. Devletin bileceği iş. Netice olarak bu soruşturmanın savcılarımızın başarılı gitmesi için en gerekiyorsa yapılır. Bu normal bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Nevzat Bahtiyar hakkında da yorum yapan Fuat Güran, "Devlet ne diyorsa o şekildedir. Nevzat Bahtiyar, benim akşamları gelirdi yanımda otururdu ama yanımda otururken insanların çirkin yüzlerini göremiyorsunuz" dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.