Mustafa Bozbey'den Bulgaristan Seçimleri İçin Destek Mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Bozbey
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 18:27
1 dk okuma / 242 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan'da oy kullanma hakkı olan vatandaşlara seslenerek, Hak ve Özgürlükler İttifakı'na destek çağrısında bulundu. Bozbey, 'Demokrasi için 13 numaraya oy verelim' dedi.

Mustafa Bozbey'DEN BULGARİSTAN SEÇİMLERİNE DESTEK ÇAĞRISI
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan seçimlerinde oy kullanma hakkı olan vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Bozbey, "Sevgili hemşehrilerim; yarın Bulgaristan'da gerçekleştirilecek genel seçimlerde sizleri oy kullanmaya davet ediyorum. Hak ve Özgürlükler İttifakı'nı desteklemek için oylarınız çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

HAK VE ÖZGÜRLÜKLER İTTİFAKI'NA DESTEK VURGUSU
Bozbey, açıklamasında, "Birlikte halkımıza ve demokrasiye sahip çıkmak için 13 numara, Hak ve Özgürlükler İttifakı’na oy verelim" diyerek vatandaşları sandık başına gitmeye davet etti. Seçimlerde daha fazla Hak ve Özgürlükler İttifakı milletvekili taşınmasının önemine dikkat çekti.

BULGARİSTAN'DA oy kullanma ÇAĞRISI
Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Türk vatandaşlarının oy kullanmasının önemini vurgulayan Mustafa Bozbey, "Her oy, Türk toplumunun sesini duyurmak adına kıymetlidir" dedi. Bozbey, demokrasinin güçlenmesi ve halkın temsil edilmesi için oy kullanmanın gerekliliğini bir kez daha hatırlattı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.