Mustafa Bozbey İnegöl'de vaatlerini açıkladı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Bozbey İnegöl'de vaatlerini açıkladı!
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Mar 2024 / Sal 15:07
/ 8.603 Kez Okundu
| |

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İnegöl'e geldi ve İnegöllü vatandaşlarla sohbet etti.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İnegöl'e geldi ve İnegöllü vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında CHP İnegöl Belediye Başkan adayı Ali Doğan, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları kendisine eşlik etti.

Bozbey'in ziyareti, Atatürk Bulvarı'ndaki esnaf ziyaretiyle başladı, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi ve yanlarında bulunan annelerin çocuklarını sevdi.

Ziyaretin devamında Pazartesi pazarını ziyaret eden Bozbey, burada da esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgi ve alkışlarla karşılandı. Pazardaki pahalılık ve mevcut durum hakkında esnaf ve vatandaşlarla yapılan sohbetlerde, bölgenin sorunlarına dikkat çekildi. Bozbey, İnegöl Alevi Kültür Derneği'ni de ziyaret ederek burada dernek başkanı Zeynel Baltürk ve diğer üyelerle buluştu.

Bursa ve İnegöl'ün geleceğine dair önemli mesajlar veren Bozbey, başkan seçilmesi halinde şehri "gülümseyen Bursa, gülümseyen İnegöl" yapmayı hedeflediğini söyledi. 5G projeleri aracılığıyla şehirleri güçlü, güvenli, gelişen ve refah içinde bir geleceğe taşıyacağını ifade etti.

Özellikle İnegöl'e yönelik sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda projeleri olduğunu belirten Bozbey, her kesimin sorunlarını iyi bildiğini ve bunları el birliği ile çözme niyetinde olduğunu dile getirdi. Ayrıca, İnegöl için raylı sistem projesi gibi önemli bir taahhüdün altını çizdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.