MODEF Fuarı'nda Radikal Kararların Meyveleri Toplanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eki 2024 / Per 15:12
2 dk okuma / 1.834 Kez Okundu
| | |

51. MODEF Fuarı'nda alınan radikal kararlar katılımcılara büyük fayda sağladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler memnuniyetini dile getiriyor. Son yılların en iyi fuarlarından biri olarak nitelendirilen MODEF, yoğun katılımla dikkat çekiyor.

51. MODEF Fuarının 3. Gününde fuar katılımcıları fuardaki yoğunluk ve ticaretten memnun kalırken, fuara gelen yerli ve yabancı müşteriler fuar yönetimin ve katılımcı firmaların fuara iyi hazırlandığını belirtti.

SON YILLARIN EN İYİ FUARI

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan “Son yılların en iyi fuarlarından biri oldu. Modef yönetiminin radikal stant kararı ve yeni firmaların aramıza katılması, katılımcı firmaların çok ürünler hazırlaması gelen müşterilerimizi memnun etti. İnegöl’ün her yeri müşteri kaynıyor. Fuar alanımızın otoparkları full dolu katılımcılar fuarımızda. Fuarın 3. Günündeyiz aldığımız bilgiler çok güzel. Yabancı katılımcılar fuarımıza ilgi gösteriyor. Dünya fuar takviminde olmamız bizim için güzel bir avantaj. 2 binin üzerinde yabancı katılımcının fuarımızı ziyaret edeceğini düşünüyorum.”

RADİKAL KARARIN KARŞILIĞINI ALDIK

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise Fuarımızın 3.günü Fuar açıldığından beri katılımlar çok iyi. Katılımcılar önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Fuarın yenilenmesi stantların müşterilere önemli pozitif etki getirdi. Bu stantların yenilenmesi kararı katılımcılara önemli külfet getirecekti radikal bir karar aldık ama karşılığını aldığımıza inanıyoruz. Önemli olan yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilerin memnun olması. Bundan sonraki süreçte de ticarete yansır. Ziyaretçi sayımız şuan çok iyi.”

DİĞER BÖLGELERDE DE MEMNUNİYET HAD SAFHADA

İnegöl’de sadece MODEF Fuarında değil, başta Ertuğrulgazi Caddesi olmak üzere, mobilya AVM’lerde de katılımın yoğun olduğu fuardaki pozitif havanın diğer bölgelere de yansıdığı görüldü.

MUHABİR: ADEM DEMİR

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir