Mobilyacılar Odası’ndan Geleneksel Aşure İkramı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilyacılar Odası’ndan Geleneksel Aşure İkramı
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Tem, 2024 / Cum 15:38
1 dk okuma / 376 Kez Okundu
| | |

İnegöl - İnegöl Mobilyacılar Odası, geleneksel aşure ikramını bu yıl Sarı Camii’de (Hürriyet Camii) gerçekleştirdi. Etkinliğe katılım yoğun oldu.

 

Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen aşure ikramına İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Tanhan, BESOB Başkan Vekili Bahattin Korkmaz, Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan, Sebzeciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, Berberler Odası Başkanı Erhan Güven, Elektrikçiler Odası Başkanı Fatih Aşkın, İMASSKOP Başkan Vekili Bülent Temelli, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, Mobilyacılar Odası yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve cami cemaati katıldı.

Aşure ikramı sonrası bir konuşma yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, geleneksel aşure etkinliklerinin önemine vurgu yaptı. Ayhan, “Aşure ikramımızı her yıl gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Sanayi Camii’nin yanı sıra Hacı Bahattin Arslan Camii ve Bilal Habeşi Camii’nde de lokma dağıtımları ve aşure ikramları yaptık. Bu yıl Sanayimizin içinde yer alan Pazartesi Pazarımızın hemen yanındaki Sarı Camii’de bu programı düzenlemeye karar verdik. Katılım gösteren üyelerimize ve protokol üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ayhan, ayrıca önümüzdeki yıl oda kuruluşlarının 60. yıl dönümü olduğunu belirterek, “2025 yılında dolu dolu programlar olacak. Eğitim programlarımız, fuar gezilerimiz devam edecek. Bunun yanında odamıza hizmet etmiş ustalarımızı onore edeceğimiz çeşitli çalışmalarımız olacak” şeklinde konuştu.

Etkinlikte katılımcılar, ikram edilen aşureleri afiyetle tüketirken, cami cemaatinin ve protokol üyelerinin bir araya geldiği bu anlamlı etkinlik büyük beğeni topladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.