Mezit Boğazı’nda Zincirleme Kaza: 8 Araç Çarpıştı, 4 Yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mezit Boğazı’nda Zincirleme Kaza: 8 Araç Çarpıştı, 4 Yaralı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 10:14
1 dk okuma / 2.278 Kez Okundu
| | |

Mezit Boğazı’nda meydana gelen zincirleme kazada 8 araç çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MEZİT BOĞAZI’NDA KAMYON YAĞMUR SUYU KANALINA ÇARPTI
Mezit Boğazı’nda Abdil Ö. (45) yönetimindeki 03 FZ 920 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yağmur suyu kanalına çarptı. Kaza maddi hasarla atlatıldı ancak trafik geçici olarak durdu.

ZİNCİRLEME KAZA 8 ARACI ETKİLEDİ
Saat 21.00 sıralarında, trafiğin durduğunu fark etmeyen Ahmet Ç. (50) yönetimindeki 06 JRK 78 plakalı kamyon, önündeki İbrahim Y. (35) idaresindeki 16 C 4001 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpışma, arkadan gelen araçların da dahil olduğu zincirleme kazaya yol açtı. Kaza, Orçun U. (27), Yaşar Ö. (57), Süleyman Y. (35) ve Mehmet D. (40) gibi sürücülerin araçlarını da etkiledi.

4 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Çarpışma sonucunda 06 JRK 78 plakalı kamyonun sürücüsü Ahmet Ç., 38 AHZ 697 plakalı kamyonun sürücüsü Mehmet D. ve 61 FL 929 plakalı kamyonette bulunan yolcular Refika Sezen T. (17) ile Hilal Ö. (23) yaralandı. İtfaiye ekipleri, kazada sıkışan bir sürücüyü araçtan kurtardı. yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Jandarma ekipleri, zincirleme kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Mezit Boğazı'nda meydana gelen bu büyük kaza, trafiğin kontrollü olarak açılmasından sonra normale döndü.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir