Metinbaş; 'Beceremiyorsanız Söyleyin, Biz İnegöllüler Gereğini Yapalım'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Metinbaş;
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Eki 2024 / Cum 22:37
1 dk okuma / 277 Kez Okundu
| | |

DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Onur Metinbaş, İnegöl Kapalı Spor Salonu'nun bakımsızlığı nedeniyle spor severlerin mağdur olduğunu belirtti ve yetkililere çağrıda bulundu: 'Beceremiyorsanız biz İnegöllüler gereğini yapalım.'

DEVA PARTİSİ'NDEN SPOR SALONUNA TEPKİ

DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı ve Sanayi, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm Politikaları Başkanı Onur Metinbaş, İnegöl Kapalı Spor Salonu'nun bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini belirtti. Metinbaş, yetkililere seslenerek, "Beceremiyorsanız söyleyin, biz İnegöllüler gereğini yapalım," dedi.
 
GENÇLER VE SPOR SEVERLER MAĞDUR
Metinbaş, "Ülkemizin her gün iç bunaltan haberlerinden bunalmış gençlerimiz ve spor severler, en azından amatör kulüplerimizin maçları ile stres atmaya çalışıyor. Ancak spor salonunun bakımsızlığı ve çalışmayan sistemler nedeniyle maçlar izlenemez hale geldi," ifadelerini kullandı.
 
SPOR SALONUNDA SICAK SU VE BİLBOARD SORUNU
Metinbaş, "Bozulan ve çalışmayan bilboardumu söyleyelim, musluktan akmayan sıcak suyu mu? İnegöl’e dışarıdan gelen kulüp sporcularının çantasında olmazsa olmaz ne vardır dersiniz, ıslak mendil. Sıcak su akmayan spor salonumuzda dışarıdan gelen sporcular ıslak mendille temizleniyorlar," diye konuştu.
 
AMATÖR KULÜPLER MAĞDUR
"Çalışmayan bilboard ile iptal olan maçlardan dolayı maddi olarak zor koşullarda ayakta duran amatör kulüpler, bir daha masraf yapıp İnegöl'e nasıl geleceğiz diyorlar," ifadelerini kullanan Metinbaş, yetkililere çağrıda bulundu.
 
YETKİLİLERE ÇAĞRI: "ACİLEN BU EKSİKLERİ GİDERİN"
Metinbaş, İlçe Spor Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi'ne seslenerek, "Acilen bu eksikleri giderin, gideremiyorsanız söyleyin, biz İnegöllüler gereğini yapalım," dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.