Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! İnegöl’de hafta sonu hava nasıl olacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meteoroloji
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ağu 2024 / Cmt 09:48
1 dk okuma / 1.531 Kez Okundu
| | |

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İnegöl için 3 Ağustos 2024 Cumartesi gününün hava durumu tahmin raporunu yayınladı. İnegöl için hafta sonu için sıcaklık uyarısı yapıldı. Peki İnegöl’de bugün hava nasıl olacak? İnegöl’de bugün hava yağmurlu mu? İnegöl’de sıcaklık kaç derece olacak? İşte İnegöl için 5 günlük hava durumu tahmin detayları...

İnegöl'de bu hafta sonu sıcak ve güneşli bir hava bekleniyor. Cumartesi günü sıcaklık en yüksek 35°C, en düşük ise 15°C civarında olacak. Pazar günü de benzer şekilde, en yüksek sıcaklık 36°C, en düşük sıcaklık ise 18°C olacak. Her iki gün de güneşli geçecek ve yağış beklenmiyor?

Gündüz saatlerinde sıcaklıklar güneşin altında 40°C'nin üzerine çıkarken, gece saatlerinde sıcaklıklar 15°C'nin altına inecek. Bu nedenle, özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkacakların güneşten korunmak için önlem almaları ve bol sıvı tüketmeleri önerilir?.

Hafta sonu planlarınızı yaparken bu sıcak ve güneşli havayı göz önünde bulundurarak dış mekan aktiviteleri için uygun bir zaman olduğunu söyleyebiliriz.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.