Mehmet Kaygusuz; Rüşvet alanda verende melundur

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Kaygusuz; Rüşvet alanda verende melundur
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Ara 2023 / Cmt 19:13
1 dk okuma / 2.415 Kez Okundu
| | |

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz, 'İnegöl'ün bekleyen sorunlarını çözeceğiz'

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz, düzenlediği basın toplantısında, İnegöl'ün bekleyen sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

Kaygusuz, toplantıda yaptığı açıklamada, "İnegöl'ün yeniden önünü açmak ve hizmet kervanını yeniden hızlandırmak gayesiyle ekibimizle birlikte göreve talip olduk" dedi.

Refah Partisi döneminde yapılan hizmetleri hatırlatan Kaygusuz, "İnegöl Kültürpark, mobilya fuarı ve doğalgaz ile sanayiyi buluşturma gibi hizmetlerimiz halen daha kullanılıyor. İnsanlarımız Refah Partisi'nin hizmetlerini arıyor" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe belediyelerinin hizmetlerinin sınırlandırıldığını ancak çalışıldığı takdirde hizmetlerin gelebileceğini belirten Kaygusuz, "Biz 94 ruhuyla İnegöl'e şeffafça ve dürüstçe hizmet edeceğimizi vaad ediyoruz" dedi.

Rüşvet alan da veren de melundur yazısını yeniden belediyeye asacaklarını belirten Kaygusuz, "O kapıdan geçen herkesin eşit olduğunu vatandaşlarımıza hissettireceğiz" diye konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.