Meclisteki tartışmalar sonrası sosyal medyadan bu paylaşımı yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meclisteki tartışmalar sonrası sosyal medyadan bu paylaşımı yaptı
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Eyl 2024 / Çar 19:33
2 dk okuma / 2.392 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı, Eylül ayı meclis toplantısında tartışmalara yol açtı. Muhalefetin eleştirileri, Cumhur İttifakı'nın tepkisiyle karşılaştı. Fikret Bayram ise yaşananlar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

İnegöl Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı, Eylül ayı meclis toplantısında geniş çaplı tartışmalara sahne oldu. Saadet Partisi'nden Fikret Bayram, planın eksikliklerini ve önerilerini dile getirirken, diğer muhalefet partilerinin temsilcileri de eleştirilerini sundu. Bu tartışmalar, Cumhur İttifakı'ndan Faruk Toptaş'ın zamanla ilgili tepkisiyle daha da alevlendi.

Fikret Bayram, konuşmasında hazırlanan stratejik planda birçok eksik nokta olduğunu vurguladı ve bu konuların mecliste detaylıca ele alınması gerektiğini belirtti. Diğer muhalefet partileri de Bayram’a destek vererek, stratejik planın gözden geçirilmesi gerektiğini savundu. Ancak, tartışmaların uzaması Cumhur İttifakı’ndan Faruk Toptaş'ın tepkisini çekti. Toptaş, zamanın kıymetli olduğunu ve bu tür tartışmaların mecliste yapılmasının yerinde olduğunu ifade etti.

AK Parti Grup Sözcüsü Süleyman Yılmaz, muhalefet partilerini eleştirerek, "Nereden baktığınız önemli, güzellikleri görmüyorsunuz," dedi. Fikret Bayram ise, "Bu konuları mecliste konuşmayacaksak burada bulunmamızın anlamı nedir? Benim de zamanım kıymetli. Nereden baktığınız önemli dediniz, biz buradan bakınca her yer çukur," diye yanıt verdi. Bu sözler üzerine Süleyman Yılmaz, "Çukurlar, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Neden onları eleştirmiyorsunuz?" diye sordu. CHP Grubu'ndan Hüseyin Çiçek ise, "20 senedir Büyükşehir sizdeydi, neden çalışmaları yapmadınız?" diye karşılık verdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tartışmalara müdahil olarak, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında daha küçük ölçekli adımlar atılması gerektiğini Mustafa Bozbey’e defalarca ilettiğini, ancak geniş çaplı çalışmaların vatandaşlar üzerinde mağduriyete neden olduğunu belirtti.

Sosyal Medyadan Bu Paylaşımı Yaptı

Tartışmaların ardından Saadet-Demokrat Parti Grup Sözcüsü Fikret Bayram, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Bayram, "Dostlar! Asla ümitsizliğe kapılmayın. Dişimizle, tırnağımızla, kazıya kazıya kazandığımız meclis üyeliklerimizin hakkını vermekten geri durmayacağız. Konuşmamaya, konuşturmamaya endeksli bir alana alışkanlık haline getirenlere inat İnegölümüz için İnegöllü için sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Bu iş için gecemizi, gündüzümüzü kullanacağız. Bu dünyada yeterince yaşadım. Kalan kısmında da iyiliklerin, güzelliklerin hakim olabilmesi için mücadeleye devam. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok,'" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.