Kurşunlu Termal Kaynağı ve Travertenleri Yeniden Hizmette

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurşunlu Termal Kaynağı ve Travertenleri Yeniden Hizmette
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 09:47
1 dk okuma / 4.515 Kez Okundu
| | |

İnegöl Kurşunlu mahallesindeki termal kaynak, tadilatın ardından yeniden hizmete girdi. Doğal termal havuz ve travertenleri ile turistlerin ilgisini çeken Kurşunlu Termal Kaynağı, bölgeye değer katıyor.

KURŞUNLU TERMAL KAYNAĞI YENİDEN HİZMETTE
İnegöl'ün Kurşunlu mahallesi'nde yer alan ve 14 yıldır kesintisiz akan termal kaynak suyu, tesisatlarda meydana gelen deformasyonlar nedeniyle tadilata alınmıştı. Tadilat işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, Kurşunlu termal kaynağı yeniden hizmet vermeye başladı.

DOĞAL TERMAL HAVUZ VE TRAVERTENLER ZİYARETE AÇILDI
Doğal bir termal havuz olma özelliği taşıyan Kurşunlu termal kaynağı, İnegöl'ün önemli doğal güzellikleri arasında öne çıkıyor. Bölgeye gelen turistler ve yerel halk, bu eşsiz doğa harikasına yoğun ilgi gösteriyor.

BÖLGEYE TURİZM KATKISI
Kurşunlu travertenleri ve termal suyun yeniden hizmete açılması, bölgeye termal turizm açısından da önemli katkılar sunuyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan bu bölge, termal tatil yapmak isteyenler için ideal bir alternatif oluşturuyor.

TERMAL SUYUN ŞİFA KAYNAĞI
Kurşunlu termal kaynağı, sahip olduğu mineralli su yapısıyla, ziyaretçilerine sağlık ve dinlenme imkanı sunuyor. Bölgedeki termal su, çeşitli sağlık sorunlarına iyi gelmesiyle biliniyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.