Köseoğlu teşkilat ziyaretlerine başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köseoğlu teşkilat ziyaretlerine başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Mar 2023 / Çar 11:59
/ 1.840 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa'dan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Diş Hekimi Naci Köseoğlu, teşkilat ziyaretleri kapsamında AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan’ı ziyaret etti.

2007 İnegöl İnsani Yardım Derneği (İHH)'nin kurucu başkanı olan, 2007 yılından beri aile ve çocukların eğitimi, aile yuvasının korunması, anne babaların bilinçlendirilmesi vizyonu ve misyonu ile kurulan AHİD derneğinin başkanlığını yürüten diş hekimi Naci Köseoğlu Ak Parti’den aday adayı oldu.    
Karacabey ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’la karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Köseoğlu, “Hedefimiz; başta Bursa’mız olmak üzere ülkemiz için canla başla hizmet etmek. Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde elde edilen 20 yıllık başarı ve kazanımlarımızı azgın azınlığa heba ettirmemek. Ümmetin tek ümidi ve son kalesi olan Türkiye’mizi İslam aleminin lideri ve dünyanın süper gücü yapmak, bağımsızlığımızı korumak için bütün gücümüzle çalışmakta kararlıyız.” ifadelerine yer verdi. Naci Köseoğlu, sivil toplum alanında yıllardır büyük bir fedakarlıkla yürüttüğü hizmetlerle çok sayıda insana yardımcı olmaya gayret ettiklerini, ancak geldiğimiz noktada bugün itibariyle sivil toplum hizmetlerinden daha önemli olduğuna samimi inancıyla, aday adayı olarak hizmete talip olduğunu ifade etti.
 
NACİ KÖSEOĞLU KİMDİR ?
 
1970 yılında İnegöl’de dünyaya gelen Naci Köseoğlu, orta ve lise tahsilini İnegöl İmam Hatip Lisesinde tamamlayarak 1989 yılında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliğini kazandı. Üniversitedeki talebelik hayatında ise  Milli Gençlik Vakfı bünyesinde aktif olarak görev aldı.1996 yılında okuldan mezun olduktan sonra 2 yıl Diyarbakır’da özel diş hekimliği yaptı. Askerlik görevinden sonra 2001 yılında İnegöl’de özel muayenehane açarak mesleğine devam etti.
 
SİVİL TOPLUM TECRÜBESİ
 
2007 yılında İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD)’nın kurucu başkanı olarak İHH’nın tanıtım ve faaliyetlerine destek verdi.2007 yılından bu yana da İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD)’nde ailelerin bilinçlenmesi, milli ve manevi değerlerimize uygun anne ve çocukların eğitimiyle alakalı aile mektebi seminerleri ve konferanslar tertip ederek İnegöl halkının eğitimine çok önemli katkılarda bulundu. Günümüze kadar da AHİD derneğinde yönetim kurulu başkanı ve CİHANNÜMA ilçe temsilcisi olarak büyük bir gayret ve başarıyla görev ifa etmektedir. Evli ve 3 çocuk babası olan Naci Köseoğlu,iyi derecede Arapça bilmektedir.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.