Köfteci Yusuf'ta gördüklerine inanamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 19:34
1 dk okuma / 11.594 Kez Okundu
| | |

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimlerinde, Köfteci Yusuf’un Bursa'daki şubesinde 1000/1 oranında domuz eti karışımı tespit edilmesi tartışma yarattı. Vatandaşlar ise alışveriş yaparak desteklerini sürdürüyor, et reyonları hızla tükeniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği denetimler sonucunda, Köfteci Yusuf’un Bursa’daki şubesinde 1000/1 oranında domuz eti karışımı tespit edilmesi gündemi sarstı. Bu iddia, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken firmanın açıklamaları ve vatandaşların tepkileriyle tartışmalar büyüyor.

VATANDAŞLAR DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tartışmalar devam ederken, firmanın domuz eti kullanmadığına inanan bazı vatandaşlar, şubelere gidip alışveriş yaparak desteklerini göstermeye devam ediyor. et reyonlarının hızla boşaldığı belirtiliyor.

REYONLARDAKİ ETLER TÜKENDİ

Sondakika.com’un haberine göre, firmanın şubelerinden birine giden bir kadın, reyondaki etlerin tükendiğini görünce şaşkınlık yaşadı. Kadın, "O kadar satış yapmışlar ki dana eti ve kuzu kemiği kalmamış. Halk sahip çıkıyor. Şu anda bana en iyi etten çektiler" ifadelerini kullandı.

FİYATLARDA İNDİRİM VE TALEP PATLAMASI

Kadın, normalde kilosu 500 TL olan kıymayı 390 TL’ye aldığını belirterek, fiyatların düşmesine rağmen vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle etlerin kısa sürede tükendiğini ifade etti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.