Köfteci Yusuf Akkaş kamera karşısına geçti yaşananları tek tek anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 16:22
1 dk okuma / 2.137 Kez Okundu
| | |

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimlerinde Köfteci Yusuf'un etlerinde domuz eti bulunduğu iddiaları gündemde yerini korurken, firma sahibi Yusuf Akkaş YouTube'dan açıklamalarda bulundu.

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, son günlerde Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran domuz eti iddialarına ilişkin YOUTUBE RESMİ HESAPTAN AÇIKLAMA yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde Köfteci Yusuf’un etlerinde domuz eti tespit edildiği yönündeki haberler sonrası, firma sahibi Bursalı Yusuf Akkaş, bugün Köfteci Yusuf’un resmi YouTube kanalında bir video yayınlayarak konuya açıklık getirdi.

YUSUF AKKAŞ'TAN İDDİALARA YANIT
Yusuf Akkaş videoda şu ifadeleri kullandı:
“Birileri bizi çok güçlü gösteriyor. Eğer öyle bir gücüm olsaydı, buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı. Ben 28 yıldır bu işin içindeyim, her gün fabrikadayım, emekçimin yanındayım. Bize yapılan bu suçlamalar asılsızdır ve biz ahlaklı bir şirketiz. Allah’ın adaletine güveniyoruz ve bu süreçten daha güçlü çıkacağımıza inanıyoruz.”

DESTEK YORUMLARI YAĞDI
Akkaş’ın açıklama videosu kısa süre içinde büyük ilgi gördü ve destek yorumları yağdı. Kullanıcılar, Köfteci Yusuf’a olan güvenlerini dile getirirken, firmanın bu zor süreci atlatacağına olan inançlarını belirttiler.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir