Kocatepe Ortaokulu 2024 LGS’de Rekor Kırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocatepe Ortaokulu 2024 LGS’de Rekor Kırdı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ağu 2024 / Cum 16:14
1 dk okuma / 11.370 Kez Okundu
| | |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan Kocatepe Ortaokulu, 2024 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Okul, bu yılki sınavda Bursa'nın en prestijli liselerinden Tofaş Fen Lisesi ve Nilüfer İMKB Fen Lisesi'ne toplamda 9 öğrenci yerleştirerek dikkat çekti. Ayrıca, Kocatepe Ortaokulu %1’lik dilime 11 öğrenci yerleştirdi.

Toplamda 23 öğrencisini fen liselerine yerleştiren okul, bir öğrencisini de Türkiye Voleybol Lisesi'ne göndererek sadece akademik başarıda değil, sportif alanda da iddialı olduğunu gösterdi. Okul Müdürü Özkan Arslan, bu başarıda emeği geçen öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür ederek, "Yakalanması zor bir başarıya imza attık. Fiziksel imkanlarımız, altyapımız ve kadromuzla İnegöl’ün en çok tercih edilen okulu olduk. Ancak bu başarı bizim için son değil; daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu başarımız tüm İnegöl’e armağan olsun," dedi.

Kocatepe Ortaokulu, toplamda 60’tan fazla öğrencisini nitelikli okullara yerleştirerek eğitimdeki başarısını taçlandırdı. Okul, yeni hedefleri doğrultusunda bütüncül eğitim anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.