Kocatepe İlk ve Ortaokulu, Yenilikçi Eğitim Alanlarıyla Fark Oluşturuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocatepe İlk ve Ortaokulu, Yenilikçi Eğitim Alanlarıyla Fark Oluşturuyor
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ara 2023 / Cmt 17:35
1 dk okuma / 1.940 Kez Okundu
| | |

İnegöl'ün en başarılı okullarından biri olan Kocatepe İlk ve Ortaokulu, yenilikçi eğitim alanlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Okulda geçtiğimiz günlerde Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, Konferans Salonu ve Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, Keles Belediye Başkan Adayı, İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Ali Doğru ve çok sayıda davetli katıldı.

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, öğrencilere analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirme imkanı sunuyor. 10 farklı oyun türüyle donatılan sınıfta, öğrenciler eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor.

Konferans Salonu ve Kütüphane ise modern ve kullanışlı yapısıyla etkinlikler için ideal bir alan haline geliyor. Kocatepe Genç Yazarlar'ın eserlerini sergileyen kütüphane, öğrencilerin edebiyatla iç içe olmalarını sağlıyor.

İlçedeki ilk ve tek Matematik Müzesi'nin açılmasıyla öğrenciler matematiği keşfetme imkanı buluyor. Müzede, çeşitli matematik oyunları ve materyalleri sergileniyor.

Okul Müdürü Özkan Arslan, yeni açılan Eğitim alanlarıyla okulun fiziksel eksikliklerinin büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Şimdi sıra akademik, sosyal ve sportif yönden kuvvetli, ahlaklı ve erdemli nesiller yetiştirmeye geldi" dedi.

Arslan, "Öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteğiyle bu projeleri yapmaya karar verdik ve şükürler olsun bugün resmi olarak açılışını gerçekleştirdik" diye konuştu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.