Kızılay İnegöl Şubesi'ni ziyaret ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kızılay İnegöl Şubesi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Kas 2023 / Per 20:30
1 dk okuma / 926 Kez Okundu
| | |

Cumhuriyetimizin 100., Türk Kızılay’ımızın 155. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile başlayarak ve 4 Kasım’a kadar süren Kızılay Haftası vesilesiyle, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Belediye Başkanı Alper TABAN ve heyeti Türk Kızılay İnegöl Şube başkanlığına ziyarette bulundu.

Ziyarette, Türk Kızılay’ının ilçe temelindeki faaliyetleri hakkında bilgi alındı. Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüleri ile ağırlayan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay ERGİN, nazik ziyaretleri ve ilgileri için kendilerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında, Türk Kızılay’ının İnegöl’de yürüttüğü afet ve acil durum müdahaleleri, kan bağışı faaliyetleri, sosyal yardımlar ve gönüllülük çalışmaları hakkında bilgi verildi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Türk Kızılay’ının yaptığı çalışmalara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Türk Kızılay’ımız, ülkemizin en önemli yardım kuruluşlarından biridir. İnegöl’de de çok değerli çalışmalar yürütüyorlar. Kızılay Haftası vesilesiyle Türk Kızılay’ı çalışanlarını ve gönüllülerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper TABAN da, Türk Kızılay’ının İnegöl’de çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Kızılay Haftası vesilesiyle Türk Kızılay’ı İnegöl Şubemizi ziyaret ettik. Kızılay’ımızın ilçemizde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kızılay’ımız, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuş ve olmaya devam etmektedir. Türk Kızılay’ına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay ERGİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kızılay Haftası vesilesiyle ilçemizdeki siyasi parti temsilcilerimizi ve belediye başkanımızı ağırladık. Kızılay’ımızın ilçemizde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.