Kırtasiyelerde yoğunluk başladı! İşte bir alışverişin maliyeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırtasiyelerde yoğunluk başladı! İşte bir alışverişin maliyeti
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eyl 2024 / Sal 14:35
1 dk okuma / 772 Kez Okundu
| | |

2024-2025 eğitim-öğretim yılı 9 Eylül'de başlıyor. Bursa'da veliler kırtasiye alışverişine başladı. İlkokul kırtasiye masrafları 3 bin TL'den başlıyor.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı, 9 Eylül'de başlıyor. Bursa'daki veliler ise çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiye alışverişine bir hafta öncesinden başladı. Çarşı ve pazar yerlerinde yoğunluk gözlemlenirken, veliler çocuklarının tüm kırtasiye gereksinimlerini karşılamak amacıyla hummalı bir alışveriş sürecine girdi.

Kırtasiye Sektöründe Hareketlilik Başladı

Bursa'da bir kırtasiye mağazasında satış danışmanı olarak çalışan Mustafa Salçık, okul alışverişinde yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, "Yoğunluk şimdiden başladı. Şu an anaokulu ve ilkokul grubu velileri çoğunlukta. İlerleyen günlerde ortaokul ve liseler de bu gruplara eklenecek. Mağazamızda bu sürece hazırlandık. Bugünlerde özellikle defter, kalem, renkli kalemler, silgi, kalemtıraş, çantalar ve kalem kutuları en çok satılan ürünler arasında" dedi.

İlkokul Kırtasiye Alışverişi En Az 3 Bin TL'yi Buluyor

Mustafa Salçık, kırtasiye masraflarına da değinerek, "İlkokul grubu için kırtasiye maliyetleri en düşük 3 bin TL'den başlıyor ve 6 bin-7 bin TL'yi bulabiliyor. Okul öncesi gruplar ise daha masraflı olabiliyor çünkü malzeme sayıları daha fazla. Liselerde ise defter, kalem gibi temel ihtiyaçlar ön planda olduğu için maliyetler de buna bağlı olarak azalıyor" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.