Kaybedeni olmayan turnuvada şampiyon belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaybedeni olmayan turnuvada şampiyon belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eyl 2024 / Per 17:33
2 dk okuma / 222 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası, 4 Eylül’de tamamlandı. Turnuvada 35 takım ve 150 sporcu mücadele etti. Belediye Başkanı Alper Taban, organizasyonu kaybedeni olmayan bir etkinlik olarak nitelendirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası, 1 Eylül Pazar günü start aldı ve 4 Eylül Çarşamba akşamı final müsabakalarıyla sona erdi. Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuva, 5 farklı kategoride 35 takımın mücadelesine ev sahipliği yaptı. Turnuva boyunca her gün 15’i aşkın maç oynanırken, toplamda 150 sporcu yeteneklerini sergiledi.

Final müsabakalarının ardından düzenlenen kupa töreninde, her kategoride şampiyon olan takımlar ve ilk 3’te yer alan takımlara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Belediye Spor Salonunda yapılan törenin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, turnuva süresince izlenen mücadelelerin çok keyifli olduğunu belirtti.

Başkan Taban, konuşmasında, “Turnuva boyunca çok keyifli müsabakalar izledik. Öncelikle organizasyonda yer alan sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Bu organizasyonu 30 Ağustos Zafer Bayramından başlayarak 6 Eylül İnegöl’ün kurtuluşuna kadar süren Zaferden Kurtuluşa etkinliklerimiz kapsamında düzenledik. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Turnuvanın kaybedeni olmadığını vurgulayan Başkan Taban, “Bu akşam spor organizasyonlarımızdan biri olan Refik Gür Sokak Basketbolu turnuvamızın finalindeyiz. 4 gündür devam eden bu turnuva, kaybedeni olmayan bir organizasyon. 35 takımın yarıştığı, 150 sporcunun yer aldığı bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Final maçlarının ardından takımlara kupa ve madalyalarının verilmesiyle turnuva resmi olarak tamamlandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.