Kavgada Başından Satırla Yaralandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16 Şub 2016 / Sal 12:35
/ 3.895 Kez Okundu
| |

Dün akşam ki saldırıda silahlı saldırıyı gerçekleştirildiği iddia edilen kişi başına aldığı darbe sonucu Bursa’ya sevk edildi.

Dün akşam Akhisar mahallesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi Bursa Şevket Yılmaz Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre dün akşam Akhisar mahallesinde 2 grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu baba ile 2 oğlu yaralanmıştı. Silahla yaralanan baba ameliyata alınırken bıçak ve darp sonucu yaralanan iki kardeş İnegöl devlet hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmıştı.

Olayın ardından silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi başına satırla aldığı darbe sonucu ağır yaralanmış ve Bursa Şevket Yılmaz hastanesine kaldırıldı.

 

Olay ile alakalı emniyet ekiplerinin tahkikatı sürdüğü bilgisine ulaşılırken olayda yaralı sayısı 4’e yükseldi.

OLAY AYDINLATILDI

Emniyet ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucu olayın telefon bayisinde geçmediği bilgisine ulaşıldı.  Halil S. Üzerine kayıtlı olan telefon hattını kendi oğlu Ümit S’ye verdiği, Ümit S’nin ise bu hattı, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi kullanması için verdiği öğrenildi.

Yaklaşık 3 yıl bu hattı kullanan şahıs 2 ay önce hattı kendi üzerine aldı. Halil S. Üzerine kayıtlı olduğu dönemdeki borçları ödemeyince operatör şirketi Halil S’yi arayarak 2 aylık borç hakkında bilgi verdi.

Bunun üzerine sinirlenen baba Halil S. Oğlu Ümit ve Hamit S.’yi alarak arkadaşının yanına gitti ve faturanın ödenmesi istediği sırada tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Baba Halil S. Karnından silahla yaralanırken oğlu Ümit S. Bıçak darbesi, diğer oğlu Hamit S. İse darp sonucu yaralanmıştı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ise başından satırla ağır yaralandı. Ağır yaralı şahısın tedavisi Bursa’da devam ediyor. Olaya karışan diğer şahısların da gözaltına alındığı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.