Karya Gelinlik, İnegöl'de Yeni Bir Aşk Hikâyesine Ev Sahipliği Yapıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karya Gelinlik, İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Tem, 2024 / Sal 18:07
2 dk okuma / 6.340 Kez Okundu
| | |

Hayallerinizdeki gelinliği bulmak için yeni adres İnegöl’de açıldı ! Modern ve özgün tasarımlarıyla özel gününüzde unutulmaz anlar yaşamak isteyenlerin yeni adresi Karya Gelinlik 3. Şubesini İnegöl’de açtı

Gelinlik dünyasının yükselen yıldızı Karya Gelinlik, İzmir'den sonra şimdi de Bursa İnegöl'e ulaştı! Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Karya Gelinlik, İnegöl'deki şubesiyle gelin adaylarının en özel günlerinde yanlarında olacak.

İNEGÖL’E ŞUBE AÇTI

KARLOVİ markasının perakende yüzü olan Karya Gelinlik, 2019 yılından bu yana gelin adaylarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Tekirdağ ve Edirne'nin ardından İnegöl'de açılan yeni şubesiyle büyümeye devam eden Karya Gelinlik, her bir gelinliğe özel bir dokunuş katıyor.

"MUTLU GELİNLER, MUTLU KARYA"

Karya Gelinlik'in başarısının sırrı, "Mutlu Gelinler, Mutlu Karya" felsefesinde gizli. Her bir gelin adayının hayalindeki gelinliği bulmasına yardımcı olan Karya Gelinlik, geniş ürün yelpazesi ve deneyimli ekibiyle fark oluşturuyor.

3.ŞUBE AÇILDI

Karya Gelinlik'in İnegöl şubesini ziyaret etmek için Osmaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi No:28 (Z-Bir AVM karşısı) adresine gidebilirsiniz.

NEDEN KARYA GELİNLİK?

  • Özgün Tasarımlar: Modern ve zarif tasarımlarıyla öne çıkan Karya Gelinlik, her gelin adayının tarzına uygun seçenekler sunuyor.
  • Kalite: En kaliteli kumaşlar ve işçilik kullanılarak üretilen gelinlikler, özel gününüzde kusursuz görünmenizi sağlıyor.
  • Müşteri Memnuniyeti: Karya Gelinlik ekibi, her gelin adayına özel ilgi göstererek, unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
  • Geniş Ürün Yelpazesi: Farklı tarzlarda ve bedenlerde gelinlik seçenekleri bulabileceğiniz Karya Gelinlik'te, hayalinizdeki gelinliği bulmak çok kolay.

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN!

Evlilik yolculuğunuzun en özel adımında size eşlik edecek gelinliğinizi Karya Gelinlik'te bulun. Unutulmaz bir deneyim için Karya Gelinliğin Osmaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi No:28 (Z-Bir AVM karşısı) adresini ziyaret edebilirsiniz.


Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir