Kadınlar için tribünden sokağa indiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kadınlar için tribünden sokağa indiler
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 23:04
1 dk okuma / 1.723 Kez Okundu
| | |

Hooligans Crew, kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmek için şehir merkezinde stand açarak karanfil ve gül dağıttı. İlbal ve Ayşenur için pankart açan grup, bu akşam da farkındalık çalışmalarına devam etti.

TRİBÜNLERİN SERTLİĞİNİ KENARA BIRAKTILAR, KADINLARIMIZ İÇİN SOKAĞA İNDİLER
Hooligans Crew taraftar grubu, son dönemde artan kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Dün gece İlbal ve Ayşenur için açtıkları pankartla ses getiren grup, bu akşam da kadınlar ve çocuklar için şehir merkezinde stand açarak vatandaşlara karanfil ve gül dağıttı.

KADINA VE ÇOCUĞA ŞİDDETE HAYIR!
Hooligans Crew, futbol tribünlerindeki sert duruşlarını bir kenara bırakarak, sosyal sorunlara duyarlılık göstermek için harekete geçti. kadın cinayetlerine karşı birlik olan grup, farkındalık oluşturmak amacıyla sokaklara inerek toplumda ses getirdi. Kadınlar ve çocuklar için karanfil ve gül takdim eden grup, kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

pankart VE FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ
İlbal ve Ayşenur için dün gece tribünlerde açtıkları pankartla büyük yankı uyandıran Hooligans Crew, bu akşamki etkinliklerinde karanfil ve gül dağıtarak, kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmeye devam etti. Toplumun bu acılara karşı duyarlılığını artırmayı hedefleyen grup, farkındalık çalışmalarıyla destek toplamaya çalışıyor.

TARAFTAR GRUBUNDAN SOSYAL SORUMLULUK MESAJI
Hooligans Crew grubu, sadece bir taraftar grubu olmadıklarını ve sosyal sorumluluk bilincine sahip olduklarını göstermek için bu etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Şiddete karşı birlik çağrısında bulunan grup, herkesi bu mücadelede yanlarında olmaya davet etti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir