İYİ Partili Toktaş, Salman'ı Eleştirdi: 'Hastaneye Gelmez Olsaydı Keşke'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Partili Toktaş, Salman
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eyl 2024 / Sal 12:00
1 dk okuma / 3.122 Kez Okundu
| | |

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksikliğine dikkat çekerek AK Parti Milletvekili Ayhan Salman'ı eleştirdi. Toktaş, 'Hastaneye gelmez olaydı, daha da kuruttu' dedi. Sağlık hizmetlerindeki yetersizlikler ve acil servisteki doktor eksikliği konusunda yetkililere acil çözüm çağrısı yaptı.

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki sağlık sorunları yeniden gündeme geldi. İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, AK Partili mevkidaşı Ayhan Salman'ı hastane ziyaretinin ardından durumun daha da kötüleştiği gerekçesiyle eleştirdi.

Toktaş, İnegöl Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, hastanenin doktor eksikliği ve acil servisteki yoğunluk gibi sorunların daha da büyüdüğünü belirtti. Özellikle Salman'ın ziyaretinin ardından TUS kazanan doktorların da hastaneden ayrıldığını ifade eden Toktaş, iktidarın bu konuda yeterince duyarlı olmadığını söyledi.

Toktaş, şunları söyledi:

"İktidar mensupları o gün Bursa milletvekili İnegöllü hemşerimiz Ayhan Salman’ı da göreve davet etmiştik. Sağolsun Ayhan bey bizim açıklamamız ardından 8 Ağustos tarihinde İnegöl devlet hastanesini ziyaret ederek İnegöl’de ki bu eksikliklerin giderileceğini söylemişti. Hastaneye gelmez olaydı keşke maalesef daha da kuruttu. Çünkü İnegöl’de devlet hastanesinde acil serviste TUS sınavını kazanan belli sayıda doktorunda hastaneden ayrıldığını öğrendik. İnegöl Acil Servisi’nde ciddi kuyruklar olduğunu ve doktor sayımızın azaldığını öğrendik."

Toktaş, İnegöl'ün Türkiye'de en fazla vergi veren ilçelerden biri olduğunu ancak sağlık hizmetlerindeki eksikliklerin giderilmediğini belirterek, iktidarı göreve çağırdı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.