İnegöl'ün sultanları rakip tanımıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eki 2024 / Pzt 11:18
1 dk okuma / 329 Kez Okundu
| | |

Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor Voleybol Takımı, Nilüfer Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürdü. İşte maçın detayları ve set sonuçları.

Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor Voleybol Takımı, Nilüfer Belediyespor ile oynadığı zorlu deplasman mücadelesinden 3-1 galip ayrılarak önemli bir galibiyete imza attı. Setlerde 21/25, 21/25, 33/31 ve 22/25’lik skorlarla karşılaşmayı kazanan takım, mücadeleci ruhu ve disiplinli oyunuyla takdir topladı.

İLK SETLERDE ÜSTÜNLÜK ORHANİYESPOR’UN
Maça etkili başlayan Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor, ilk iki seti 25-21'lik skorlarla alarak önde geçti. Takım, oyun disiplinini koruyarak rakibi karşısında üstünlüğünü sürdürdü.

NİLÜFER BELEDİYESPOR ÜÇÜNCÜ SETTE DİRENDİ
Üçüncü sette ise Nilüfer Belediyespor güçlü bir direnç gösterdi ve seti 33-31 kazanarak farkı kapatmayı başardı. Bu set, karşılaşmanın en çekişmeli anlarına sahne oldu.

ORHANİYESPOR MAÇI NOKTALADI
Dördüncü sette üstünlüğünü tekrar ele alan Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor, 25-22'lik skorla maçı 3-1 galip tamamladı. Bu sonuçla birlikte, takım ligdeki iddiasını sürdürerek yükselişine devam etti.

Muhabir: Adem Demir

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.