İnegöl'ün menfaatleri için muhalefet anlayışı ile hareket edeceğiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ağu 2024 / Cmt 13:53
2 dk okuma / 3.915 Kez Okundu
| | |

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Cumhur İttifakı'nın bir parçaları olmalarına rağmen İnegöl'ün menfaatleri doğrultusunda muhalefet anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, İnegöl'ün il olma konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. MHP İlçe yönetimiyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Bayram, "100 il 1000 ilçe" projesinin son durumu hakkında bilgi verdi.

İnegöl'ün İl Olma Süreci

Uğur Bayram, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyük Ataman ile İnegöl'ün il olmasıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Bu projenin çıkışı bizden. Biz, bu projenin hayata geçirilmesini istiyoruz. Genel Sekreterimiz bu konuda her zaman yanımızda oldu; 14 Mayıs seçimlerinde İnegöl'ün il olmasını ilk öneren kendisidir. Ancak bu, alelade bir kanun değil. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl'ün il olacağını söylemiyoruz, Türkiye'nin anayasal çerçevede '100 il 1000 ilçe' olarak yeniden dizayn edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu 100 ilin içinde İnegöl de yer var. 100 il 1000 ilçe projesinin de yeni anayasa içinde yer alacak. Yeni anayasa tartışmaları başladı. Bu proje de yeni anayasa içerisinde olacak. İnegöl’ün sağlık sorunları da il olmayla çözülecek. Sadece hastane de değil, birçok kurumda personel sıkıntısı yaşanıyor. Bu sorunların il olmayla çözüleceğini düşünüyoruz."

Önceliğimiz İnegöl

Seçim sürecinden sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi de veren Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Belediye Meclis Grubu’nun 100 Günlük Çalışma Raporu doğrultusunda yapılan çalışmaları paylaştı. İnegöl Belediye Meclisinde 7, Bursa Büyükşehir Meclisinde ise 2 üye ile temsil edildiklerini belirten Bayram, MHP'nin Bursa'daki en çok meclis üyesine sahip ilçe teşkilatı olduklarını ifade etti. Bayram, meclis çalışmalarında Cumhur İttifakı birlikteliğini sürdürmeye özen gösterdiklerini ve şehrin ve vatandaşların lehine olacak şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Bayram, İnegöl Meclisinde alınan kararlara Büyükşehir Meclisinde de tutarlı bir şekilde yaklaştıklarını ve "Önceliğimiz İnegöl" diyerek vatandaşların hak ve menfaatlerini gözeten bir muhalefet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.