İnegölspor’un Stadyum İsmi Pera Park Olarak Değişti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’un Stadyum İsmi Pera Park Olarak Değişti
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eyl 2024 / Cmt 15:24
1 dk okuma / 3.242 Kez Okundu
| | |

İnegölspor, Pera Mimari ile yaptığı anlaşma sonucunda stadyumunun ismini Pera Park İnegöl İlçe Stadyumu olarak değiştirdi. Bu tarihi anlaşma, kulübe kalıcı gelir sağlayacak.

İnegölspor, stadyum isim sponsorluğu için Pera Mimari ile yaptığı anlaşma doğrultusunda stat ismini Pera Park İnegöl İlçe Stadyumu olarak değiştirdi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine İnegölspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, Kulüp Müdürü Yavuz Memiş ve Pera Mimari Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Boz katıldı.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, kulübe kalıcı gelir sağlamak amacıyla Pera Mimari ile 1 sezonluk anlaşma yaptıklarını belirterek, “Bu anlaşma, İnegölspor tarihinde bir ilk oldu. Stadyumumuzun adı artık Pera Park İnegöl İlçe Stadyumu. Anlaşmamızın camiamıza ve Pera Mimari firmasına hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca, forma sponsorluğu için de görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Pera Mimari Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Boz ise İnegölspor tarihine geçmekten duydukları mutluluğu ifade ederek, “Firma olarak daha önce forma kol sponsoru ve tribün isim sponsoru olmuştuk. Bu sezon stadyum isim sponsoru olarak kulübe destek vermekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir