İnegölspor'da 45 günde ödenen borç miktarı belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ağu 2024 / Cum 16:37
1 dk okuma / 3.336 Kez Okundu
| | |

İnegölspor Basın Sözcüsü Korhan Kaynakçı göreve geldikleri tarihten itibaren ödenen borç miktarını açıklarken, takımın kamp programı hakkında da bilgiler verdi.

İnegölspor Basın Sözcüsü Korhan Kaynakçı, kulübün önemli bir süreçten geçtiğini ve yeni sezon için tüm hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. Kaynakçı'nın açıklamalarına göre, kulüp geçmişten kalan borçlarını büyük ölçüde kapatarak geleceğe daha umutla bakıyor.

BORÇLAR ÖDENDİ, YENİ SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Göreve geldikleri günden bu yana futbolcu, personel ve tedarikçi borçlarını ödemekle meşgul olan İnegölspor yönetimi, bu süreçte önemli bir başarıya imza attı. Yaklaşık 20 milyon TL tutarındaki borç, belediye başkanı ve şehrin önemli isimlerinin desteğiyle kapatıldı.

ALTYAPIDAN A TAKIMA GEÇİŞLER

Kulüp, altyapısından yetişen yetenekli oyunculara da şans tanıdı. Yapılan seçmelerde 3 oyuncu A takıma yükseltildi. Ayrıca, başka bir şehirden transfer edilen 1 oyuncuyla da sözleşme imzalandı. Bu oyuncuların, kulübe uzun yıllar hizmet edecekleri belirtildi.

AFYON KAMPI BAŞARILI GEÇİYOR

İlk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan İnegölspor takımı, daha sonra Afyon'a geçti. Kampta 20 futbolcu, 11 teknik heyet üyesi ve kulüp personeli yer alıyor. Yapılan hazırlık maçlarında takımın oyun anlayışını oturtmaya çalışan teknik ekip, yeni sezon için önemli adımlar atıyor.

HEDEF: BAŞARILI BİR SEZON

İnegölspor Basın Sözcüsü Korhan Kaynakçı, yeni sezonda başarılı olmak için tüm imkanları kullanacaklarını belirtti. Takımın, hazırlık maçlarında aldığı sonuçlardan çok, oyunun genel anlamda geliştirilmesine önem verdiğini vurguladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.