İnegölspor Başkanı Maksutlar: 'Hangi camiaya geldiklerinin farkında değiller'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor Başkanı Maksutlar:
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eyl 2024 / Cmt 18:39
1 dk okuma / 2.748 Kez Okundu
| | |

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, takımın son maç performansı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yücer, 'Bütün eleştirilere katılıyorum, taraftarlardan özür diliyorum,' diyerek sorumluluğu üstlendi. Başkan Abdurahman Maksutlar da futbolcuların hangi camiaya geldiklerinin farkında olmadığını belirtti.

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, takımının son maçta gösterdiği performans hakkında oldukça samimi ve özeleştiri dolu açıklamalarda bulundu. Yücer, “Çok üzgünüm, bütün eleştirilere katılıyorum. Taraftarlardan özür diliyorum. Her halimizle çok kötüydük. Bunun sorumlusu benim.” ifadelerini kullanarak, maçın genelinde takımının iyi bir oyun sergileyemediğini dile getirdi.

Yücer, oyuncu değişikliklerine de değinerek, “Değişiklikler yaptık ama ne oynayan ne de giren oyuncularımız iyi performans gösterdi. Kalecimiz Bekir’i tebrik ediyorum, 1 puanı o kurtardı.” şeklinde konuştu. Teknik direktör, kariyerinde ilk defa bu kadar kötü hissettiğini belirterek, takımın performansından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İnegölspor Başkanı Abdurahman Maksutlar ise maç sonrası yaptığı açıklamada, “Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet, hangi camiaya geldiklerinin farkında değiller. Bu hafta ciddiyetimizi göstereceğiz. Yenilmiyoruz ama yenemiyoruz da. Ayakları yere basan bir takım görüntüsü veremiyoruz,” ifadelerini kullandı. Maksutlar, önümüzdeki maçlarda bu sorunları telafi edeceklerini belirterek taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.