İnegöllülerin bulunduğu otobüs kaza yaptı: 6 ölü 34 yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 14:58
2 dk okuma / 5.730 Kez Okundu
| | |

Sabaha karşı medyana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken, otobüste İnegöl’den yolcularında olduğu öğrenildi.

AKSARAY’DA TUR OTOBÜSÜ KAZASI: 6 ÖLÜ, 34 YARALI
Sabaha karşı Aksaray-Ankara Kara yolu üzerinde meydana gelen kazada, tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi yaralandı. Kazanın ardından yapılan açıklamada, otobüsün İnegöl’den de yolcu aldığı öğrenildi.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?
Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksaray-Ankara Kara yolu Acıpınar mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Bandırma'dan yola çıkan Nurhan Hazer (60) idaresindeki 45 HB 0560 plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yaklaşık 70 metre sürüklendi ve şarampole devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 34 KİŞİ YARALANDI
İlk belirlemelere göre, kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi ise yaralandı. Yaralıların 24'ü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 10'u ise özel hastanelere kaldırıldı. 4 yaralının durumu ağır olarak bildirildi. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları sürerken, cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.

ŞOFÖR GÜNEŞİN GÖZÜNÜ ALDIĞINI SÖYLEDİ
Kaza sonrası basına konuşan otobüs şoförü Nurhan Hazer, “Sabah güneşi gözümü aldı, hafif değdi bariyerlere. Kurtarayım derken şarampole uçtuk” dedi. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan bazı yolcular ise emniyet kemeri sayesinde kurtulduklarını belirtti.

İNEGÖL’DEN YOLCU ALDI
Kaza yapan tur otobüsünün, önceki gece saat 23.30’da İnegöl’den yolcu aldığı bilgisi de edinildi. İnegöl'den kalkan yolcuların da aralarında bulunduğu kazazedeler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere sevk edildi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.