İnegöllüler dikkat! Yağmur geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler dikkat! Yağmur geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Tem, 2024 / Per 10:08
1 dk okuma / 5.600 Kez Okundu
| | |

MGM'den yapılan uyarıda 'Öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi. Peki İnegöl’de hava nasıl olacak?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege ve İç Ege'nin güney kesimleri, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatı ve güneydoğu kesimleri, (Rize ve Artvin hariç) Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İnegöl’de bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 30 derece olması tahmin ediliyor.

İnegöl’de yarın ise sıcaklık 29 dereceye düşmesi beklenirken, sağanak yağış bekleniyor.

Cumartesi günü ise sıcaklıklar tekrar artacak. Parçalı bulutlu bir havanın hakim olması beklenen ilçemizde en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklığın 32 derece olması bekleniyor.

Pazar günü ise güneşli bir hava hakim olacak sıcaklık ise 34 derece olması bekleniyor.

Yeni haftada sıcak hava tekrar etkisini gösterecek.


Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.