İnegöllüler dikkat uyarı geldi, son günü beklemeyin!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler dikkat uyarı geldi, son günü beklemeyin!
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eki 2024 / Per 15:40
1 dk okuma / 1.623 Kez Okundu
| | |

Eski tip ehliyetlerin 31 Aralık 2024’e kadar yenilenmesi gerekiyor. Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, sürücülerin bu tarihi beklemeden işlemlerini yapmalarını öneriyor. Detaylar ve başvuru gereksinimleri haberimizde.

Ehliyet değiştirme süresinin sona ereceği 31 Aralık 2024 tarihi yaklaştıkça, sürücüler için kritik uyarılar yapılıyor. Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, son gün yaşanacak yoğunluğun önüne geçmek için sürücüleri erken başvuru yapmaya davet ediyor. Eski tip ehliyetlerin yeni ehliyetlerle değiştirilmesi gerektiğini belirten müdürlük, bu işlemin 31 Aralık 2024 tarihine kadar yapılmasını zorunlu kılıyor.

Müdürlük, başvuruda istenen belgeler arasında sürücü sağlık raporu, son 6 ayda çekilmiş biyometrik fotoğraf ve 15 TL yenileme ücretinin yer aldığını belirtti. Ayrıca, 1 Ocak 2025’ten itibaren eski ehliyetlerin geçersiz hale geleceği ve yeni sürücü belgeleri için tam harç, değerli kağıt bedeli ve vakıf payı bedelinin yatırılması gerektiği vurgulandı.

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ayrıca kimlik kartı başvurusuyla ilgili de bir bilgilendirme yaptı. Nüfus cüzdanı kullanan vatandaşlar, 130 TL başvuru ücreti, biyometrik fotoğraf ve randevuyla birlikte yeni kimlik kartlarını kolayca alabilecek.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir