İnegöllü yıldız En-Nesyri’ye engel olamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü yıldız En-Nesyri’ye engel olamadı
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2024 / Pzt 10:49
1 dk okuma / 1.744 Kez Okundu
| | |

İnegölspor altyapısından yetişen Ali Aytemur, Bodrum FK formasıyla Fenerbahçe karşısında sahaya çıktı. Maçta En-Nesyri'yi durduramayan Aytemur, yine de 6.9 puanla öne çıktı. Detaylar haberimizde!

İNEGÖLLÜ YILDIZ ALİ AYTEMUR, Bodrum FK FORMASIYLA SAHADA
2014 yılında İnegölspor alt yapısından çıkarak profesyonelliğe adım atan 28 yaşındaki Ali Aytemur, bugün Bodrum FK formasıyla Fenerbahçe'ye rakip oldu. Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı müsabakada, Aytemur 90 dakika boyunca sahada kaldı ve 6.9 puan ile sahanın en iyilerinden biri oldu.

EN-NESYRİ’YE ENGEL OLAMADI
Mücadelede sürekli Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu En-Nesyri ile eşleşen Ali Aytemur, rakibinin gol atmasını engelleyemedi. En-Nesyri'nin golü, maçın sonucunu belirleyen anlardan biri oldu.

İNEGÖLSPOR ALT YAPISINDA YETİŞTİ
Ali Aytemur, 2014 yılında İnegölspor alt yapısından yetişerek, 2014-15 sezonunda A takıma yükseldi. Üç sezon boyunca İnegölspor forması terleten futbolcu, 2017-18 sezonunda Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK'ya transfer oldu. Ardından, Silivrispor'a kiralık olarak gönderildi ve sonrasında İstanbulspor, 1461 Trabzon FK ve Bodrum FK formalarını giyerek kariyerine devam etti.

FUTBOL KARİYERİNDE İSTİKRARLI YÜKSELİŞ
Aytemur, kariyerinde Süper Lig ve TFF 1. Lig tecrübeleri ile öne çıkarken, son dönemde Bodrum FK'nın savunmasındaki kritik rolüyle dikkat çekiyor. Fenerbahçe karşısında aldığı puanla da sahanın en iyi performans gösteren isimlerinden biri oldu.

Muhabir: Adem Demir

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.