İnegöllü isim barışa dikkat çekmek için pedal çeviriyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eyl 2024 / Per 17:07
1 dk okuma / 1.583 Kez Okundu
| | |

Gezgin Metin Sert, bisikletiyle barış mesajı yayma amacıyla dünya turuna çıktı. Kütahya'nın Domaniç ilçesine ulaşan Sert, elektrikli bisikletinin yardımıyla zorlu yolları aştı ve barış bayrağı ile dikkat çekti.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hayriye köyünde doğan ve Almanya'da yaşayan gezgin Metin Sert, bisikletiyle başladığı dünya turunda barışı yaymayı hedefliyor. Son olarak Kütahya'nın Domaniç ilçesine ulaşan Sert, Domaniç dağlarına olan hayranlığını dile getirerek, turuna Manisa Salihli, Kuşadası, Foça, Dikili, Ayvalık, Erdek, Bursa ve yeniden İnegöl’de son vereceğini açıkladı.

Son üç yıldır elektrikli bisiklet kullanan Sert, yokuşları çıkarken bu bisikletin sağladığı rahatlıktan oldukça memnun olduğunu belirtti. Sert, Domaniç dağlarına kolayca aşabilmesini elektrikli bisikletine borçlu olduğunu ifade etti.

Bisikletinin arkasında taşıdığı barış bayrağı ile dikkat çeken Sert, bu yolculuğunun sadece bir gezi değil, aynı zamanda bir barış mesajı taşıdığını vurguladı. “Herkes savaş diyor, ben barış diyorum” diyen Sert, Gazze ve Ukrayna'daki insanlık dışı olaylara atıfta bulunarak, dünyanın son 20 yılda savaşlarla çevrili olduğunu ve barışı savunduğunu belirtti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.