İnegöllü iş insanı o isimleri aday olmaya davet etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü iş insanı o isimleri aday olmaya davet etti
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Kas 2023 / Pzt 09:34
1 dk okuma / 11.827 Kez Okundu
| | |

İnegöllü iş insanı Haluk Özbek, Sabri Şen ve Bahadır Bayraktar’ı yerel seçimlerde belediye başkan adayı olması konusunda davette bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyaset arenasında aday adaylıkları ile alakalı kulislerde isimler dolanırken, İnegöllü iş insanı Haluk Özbek, İnegöl Belediyesi eski fen işleri müdürü sabri şen ve Ertuğrul Gazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar’ı belediye başkan adayı olması konusunda sosyal medya hesabından davette bulundu.

Özbek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Sayın sabri şen bey; Belediyeciliği, Mimariyi, Estetiği, Şehir Mühendisliğini iyi bilen bir şehirlimizsin. Aynı zamanda yaşının en kıymetli, en değerli zamanlarını yaşıyorsun. Yerel seçimlerde rol ve görev alarak şehrimize büyük değer katabilirsin. Aynı temennimi Ertuğrulgazi Mobilyacılar Derneği Başkanı Sayın Bahadır Bayraktar Bey içinde paylaşmak isterim. Yaklaşan yerel seçimlerde becerisi olan herkesin şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmasını dilerim.


SİYASET BİZİ ÇOK YORDU
Öte yandan sabri şen ise Özbek’e cevap olarak şu cevabı verdi;

Sevgili @haluk_ozbek kardeşim, İnegöl Belediyemiz de farklı birimlerde müdürlük yaparken tutukuyla bu konuda vazifemi yaptım. Şehrime değer kattığımı düşünüyorum. Ama bundan sonrası için aktif olarak kamu yada siyasi bir pozisyon düşünmüyorum.  Hem siyaset bizi çok yordu.??

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.