İnegöllü Gülcan Birgül sırra kalem bastı! Defne yaprağı içirmişler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Gülcan Birgül sırra kalem bastı! Defne yaprağı içirmişler
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Kas 2023 / Per 10:13
1 dk okuma / 13.477 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de ikamet eden Gülcan Birgül kayıplara karıştı. Müge Anlı programına çıkan aile Gülcan'ı ararken, Gülcan telefon ile yayına bağlandı.

Türkiye’nin en popüler televizyon programlarından biri olan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert,’ 1 Kasım Çarşamba günü yine büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlendi.

Gizemli olayların çözümüne önemli katkılar sağlayarak cinayetleri aydınlatarak ve kayıp kişileri arayan program, Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in de katkılarıyla birbirinden ilginç olayları ele alıyor. İşte 1 Kasım tarihinde ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında yaşananlar…

GÜLCAN BİRGÜL'E NE OLDU ?
İnegöl'de yaşayan 42 yaşındaki evli ve üç çocuk, üç torun sahibi Gülcan Birgül, 15 Ekim’de İnegöl’de kayıplara karıştı. Kendisinden 18 gündür kendisinden haber alınamayan Nilgün Birgül İnternet üzerinden tanıştığı 16 yaş küçük bir kişiyle kaçtığı şüphesi bulunuyor. Gülcan’ın tanıştığı kişi, annesine “Sizin kızınız hasta. Ben ona defne yaprağı içirip tedavi edeceğim” dedi. Gülcan’ın annesi ise kocasından şiddet gördüğünü belirterek, “Kocası ona şiddet gösteriyordu. Çok çekti. O yüzden evden kaçtı” ifadelerini kullandı.

GÜLCAN BİRGÜL CANLI YAYINA BAĞLANDI

Gülcan Birgül, canlı yayına konuk olarak yaşadığı zorlu dönemi paylaştı. Yıllarca kocasından şiddet gören Gülcan, bu acı deneyimlere daha fazla katlanamayacağını ve evi terk ederek sosyal medya üzerinde tanıştığı bir kişiyle yeni bir hayata baş

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.