İnegöllü 7 kitap sever kitaplarına kavuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü 7 kitap sever kitaplarına kavuştu
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ara 2023 / Paz 13:11
1 dk okuma / 839 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi'nin 7. Kitap Günleri kapsamında düzenlediği çekilişle 7 kitapsever, 50'şer kitaplık Kitap Kulesi kazandı.

Kitap Günleri'nin açılış günü 24 Kasım'da başlayan çekilişe bini aşkın kişi katıldı. Cuma günü çekilişin sonuçları sosyal medya üzerinden duyuruldu. Aslı Korkut, Ayşe Aytuğ, Ayşe Bilgili, Pınar Demir, Kübra Emre, Gülizar Ataş ve Eren Kenaroğlu isimli talihliler, Cumartesi günü Kitap Günleri'nin yapıldığı MODEF Fuar alanına davet edildi.

Talihlilere kitap kulelerini Belediye Başkanı Alper Taban takdim etti. Başkan Taban, "Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için düzenlediğimiz Kitap Günleri'ne ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çekilişimize katılan ve kazanan tüm kitapseverleri de tebrik ediyorum. Kitap kuleleri, kitapseverlerin keyifle okuyacağı birer hazine olacak. Kitap okumanın keyfini çıkarmanızı dilerim." dedi.

Kitapseverler mutlu

Kitap kulesi kazanan vatandaşlar da çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu çekilişe katılmak için çok heyecanlandık. Kazandığımıza inanamıyoruz. Kitap okumayı çok seviyoruz. Bu kitap kulesi, kitap okuma alışkanlığımızı daha da artıracak. Belediyemize bu güzel çekiliş için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.