İnegöl'e Mutluluk Geliyor: Newjoy Açıldı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'e Mutluluk Geliyor: Newjoy Açıldı!
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Nis 2024 / Paz 14:34
/ 9.050 Kez Okundu
| |

Türkiye ve Avrupa'nın En Kapsamlı Bebek ve Genç Odası Mağazası Newjoy, İnegöl'de Açıldı!

Türkiye ve Avrupa'nın en kapsamlı bebek ve genç odası mağazası Newjoy, İnegöl'de yepyeni bir mağaza ile kapılarını açtı. Mağaza açılışı ve Newjoy konsepti hakkında bilgiler veren firma sahibi Alican Yavaş, İnegöl halkını mağazalarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

HER YAŞA VE BÜTÇEYE UYGUN ÇÖZÜMLER
Online ve perakende mobilya satış sektörünün öncü firmalarından mobilyamevime.com firma sahibi Alican Yavaş ve Weltew grubun iştiraki sonucunda açılan Newjoy İnegöl mağazasında her yaşa ve bütçeye uygun onlarca bebek ve genç odası modeli yer alıyor. Mağazada bebek bakım odası ve kapsamlı çocuk oyun parkı da mevcut.

NEWJOY'U TERCİH ETMENİN NEDENLERİ:

Avrupa E1 Standartlarına Uygun Malzemeler: Newjoy, bebek ve çocuk odalarında kullanılan ahşap malzemelerde Avrupa E1 standartlarına uygun malzemeler kullanıyor.
Güvenli Tasarımlar: Çocukların ve bebeklerin güvenliğini göz önünde bulunduran Newjoy, tüm köşeleri kavisli tasarımlar ile üretiyor.
Çevre Dostu Ürünler: Tüm ahşap ve metal boyalı ürünler insan sağlığına ve doğal çevreye zarar vermeyen kokusuz, kurşunsuz ve su bazlı boya ile boyanıyor.
Hava Kanalları: Dolaplarda, kıyafetlerin rutubet ve havasızlıktan kaynaklı deforme olmalarını önleyen hava kanalları bulunuyor.
Avrupa Standartlarına Uygun Elektrik Aksamları: Newjoy, tüm ürünlerinde CE, EMC, LVD ve RASH gibi Avrupa standartlarına uygun sertifikalı elektrik aksamları kullanıyor.
3D Tasarım Hizmeti: Newjoy, kullandığı mimari programlar sayesinde odanızı gerçek ölçüleriyle 3 boyutlu olarak tasarlıyor ve sizlere onlarca modeli odanızda birebir uygulanmış halini görme imkanı sunuyor.


23 NİSAN'A ÖZEL %23 İNDİRİM!

Newjoy İnegöl mağazası açılışını 23 Nisan'a özel bir indirimle kutluyor. 23 Nisan'a kadar tüm Newjoy ürünlerinde %23 indirim sizleri bekliyor!

NEWJOY İNEGÖL'E ADIM ATIN, FARKLI DENEYİMLEYİN!

Yeni bebek ve genç odası mobilyaları için arayışlardaysanız, Newjoy İnegöl mağazasını ziyaret ederek geniş ürün yelpazesini inceleyebilir ve uzman ekibin tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz.

NEWJOY İNEGÖL

Adres: Mahmudiye Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi No:18 Bursa İnegöl
Telefon: +90 541 650 1762
Web Sitesi: https://www. newjoy.com.tr/tr

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Sebahattin emirli / 21 Nis 2024 / Paz 16:27
Bildiğim kadar weltew mob kuruluşu sahibide Mustafa abi yanlismi biliyom