İnegöl'den Dünya Markasına: Konfor Mobilya, Elvan Ajans ile İş Birliği Yaptı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2024 / Sal 13:57
1 dk okuma / 10.204 Kez Okundu
| | |

İnegöl'ün önde gelen reklam ajansı Elvan, mobilya sektörünün devlerinden Konfor Mobilya ve Konfor Yatak'ın sosyal medya iletişimini üstlendi.

İnegöl'ün başarılı reklam ajansı Elvan, mobilya sektörünün köklü markalarından Konfor Mobilya ve Konfor Yatak'ın sosyal medya iletişim süreçlerini yönetme görevini üstlendi. Bu iş birliğiyle hem İnegöl'ün hem de Türk mobilya sektörünün gücü bir araya gelecek.

KONFOR MOBİLYA’NIN BAŞARISINA KATKI SUNACAK

46 yıllık geçmişiyle Türk mobilyasının en önemli temsilcilerinden biri olan Konfor Grup, sosyal medya stratejilerini güçlendirmek için Elvan Ajans'ı tercih etti. Elvan Ajans ise 5 ülkede 40'tan fazla markaya hizmet veren tecrübesiyle Konfor Mobilya ve Konfor Yatak'ın dijital dünyadaki başarısına katkı sağlayacak.

İNEGÖL'ÜN MARKA DEĞERİ ARTIYOR

Elvan Ajans Kreatif Direktörü Kadir Cihan Demirtaş, bu iş birliğiyle İnegöl'ün mobilya sektöründeki liderliğini bir kez daha kanıtladığını belirtti. Demirtaş, "İnegöl mobilyasının majör markalarıyla hayata geçirdiğimiz başarılı projelerle bölgenin en büyük reklam ajansı konumundayız. Konfor gibi uluslararası bir markayla çalışmak bizim için büyük bir gurur" dedi.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Konfor Grup İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Akın Can ise Elvan Ajans'ın dinamik ve özgüvenli ekibine güvendiklerini ifade etti. Can, "Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

SEKTÖRE ÖRNEK BİR İŞ BİRLİĞİ

Bu iş birliği, hem İnegöl'ün hem de Türk mobilya sektörünün marka bilinirliğine önemli katkılar sağlayacak. Elvan Ajans'ın yaratıcı ve etkili çalışmalarıyla Konfor Mobilya ve Konfor Yatak, sosyal medyada daha geniş kitlelere ulaşacak ve marka imajını güçlendirecek.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.