İnegöl'den 2 yıldız, dünya şampiyonasına gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ağu 2024 / Çar 16:06
1 dk okuma / 1.019 Kez Okundu
| | |

İnegöl Okyanus Koleji'nin genç yetenekleri Yaren Kurt ve Nahide Nephan, Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takımda dünya şampiyonası için ter döküyor. Genç raketler, Okyanus Koleji'nin destekleriyle Türk sporuna önemli bir katkı yapmayı hedefliyor.

İnegöl Okyanus Koleji, başarılara imza atmaya devam ediyor. Daha önce Türkiye şampiyonluğuna ulaşan masa tenisi takımı öğrencileri Yaren Kurt ve Nahide Nephan, şimdi de gözünü dünya şampiyonluğuna dikti. milli takım kampında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren genç sporcular, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir istek duyuyor.

Okyanus Koleji'nin sunduğu imkanlar ve deneyimli antrenör kadrosu sayesinde büyük bir gelişim gösteren Yaren ve Nahide, Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takıma seçilmenin gururunu yaşıyor. Genç raketler, "Okyanus Koleji'ne ve özellikle masa tenisi hocamız İsmail Gümüş'e çok teşekkür ederiz. Bize verdikleri destek sayesinde bugünlere geldik. İnşallah dünya şampiyonasında da bayrağımızı gururla dalgalandıracağız" şeklinde konuştu.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.