İnegöl'de Yeni İmar Yolları Açılıyor: Yeniceköy'e 870 Metre Yeni Yol Geliyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Yeni İmar Yolları Açılıyor: Yeniceköy'e 870 Metre Yeni Yol Geliyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
02 May 2024 / Per 16:52
/ 1.958 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, şehrin gelişen bölgelerinden biri olan Yeniceköy Mahallesi'nde imar yolları açma çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, mahallede toplam 870 metre uzunluğunda 4 yeni sokak açılıyor.

Yeni cadde ve sokaklar, nüfusun hızla arttığı Yeniceköy'ün ihtiyaçlarını karşılamak ve bölgenin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla inşa ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında, Saatçi Sadettin Caddesi, 753. Sokak, 754. Sokak ve 756. Sokak olmak üzere 4 sokakta 10 metre genişliğinde yollar açılıyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, Yeniceköy Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yeniceköy Mahallemizde yeni imar yolları oluşturuyoruz. Yeni inşaat yapmak isteyen vatandaşlarımızın imar izni aldığı bölgelerde bizler de onların yol ihtiyacını karşılamak adına çalışmalar yapıyoruz. Bu sayede bölgemizin gelişmesine katkıda bulunuyoruz."

Taban, Yeniceköy'de yapılacak çok iş olduğunun altını çizerek, içme suyu ve alt yapı çalışmaları için de ilgili kurumlarla koordinasyon halinde olduklarını belirtti.

Yeni yolların mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Taban, "Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 

Haberle ilgili bazı önemli noktalar:

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesi'nde imar yolları açma çalışmaları yürütüyor.
Toplam 870 metre uzunluğunda 4 yeni sokak açılıyor.
Yeni yollar 10 metre genişliğinde olacak.
Çalışmalar kapsamında 8700 metreküp kazı yapılacak ve dolgu malzemesi uygulanacak.
Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmaların bölgenin gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.