İnegöl’de Vergi Borcunu Ödemeyen Firmalar Açıklandı! İşte 5 Milyon TL Üzeri Borcu Olanlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Vergi Borcunu Ödemeyen Firmalar Açıklandı! İşte 5 Milyon TL Üzeri Borcu Olanlar
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 10:17
1 dk okuma / 6.291 Kez Okundu
| | |

Hazine ve Maliye Bakanlığı, İnegöl’de vergi borcunu ödemeyen 5 milyon TL üzeri borcu olan firmaların listesini açıkladı. Toplam alacak miktarı 838 milyon 813 bin 877 TL olarak belirlendi. Detaylar haberimizde.

İNEGÖL’DE VERGİ BORCU OLAN FİRMALAR AÇIKLANDI
Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi borcunu ödemeyen ve borcu 5 milyon TL üzeri olan firmaların listesini açıklamaya başladı. Türkiye genelinde il ve ilçe vergi dairelerinde 15-31 Ekim tarihleri arasında ilan edilen bu listeler, 1-15 Kasım tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinde de yayımlanacak.

BAKANLIK, İNEGÖL'DEKİ FİRMALARI DUYURDU
Hazine ve Maliye Bakanlığı, İnegöl’deki vergi borcu olan firmaların listesini kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan 50 kişilik liste, İnegöl’de en fazla vergi borcu olan firmaları içeriyor. Bu firmaların toplam vergi borcu 838 milyon 813 bin 877 TL olarak belirlendi.

VERGİ BORÇLULARI LİSTESİNİN YAYINLANMA SÜRECİ
Bakanlık, vergi borcu olanların listesini, vergi usul kanunu çerçevesinde yürürlüğe giren tebliğler doğrultusunda açıklıyor. Bu adımla birlikte, vergi borcunu ödemeyenlerin isimlerinin kamuoyuna duyurulması hedefleniyor.

İŞTE BAKANLIĞIN AÇIKLADIĞI LİSTE

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.