İnegöl'de Veresiye Borçları Esnafi Çileden Çıkardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | İHA
20 Eki 2024 / Paz 09:30
1 dk okuma / 4.411 Kez Okundu
| | |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde büfe işleten Ömer Cabir, veresiye borçlarını ödemeyen müşterilerden şikayetçi. Çileden çıkan Cabir, iş yerine uyarı yazıları astı. Detaylar haberimizde.

İNEGÖL'DE BÜFECİ VERESİYEYE İSYAN ETTİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde büfe işleten Ömer Cabir, müşterilerinin veresiye borçlarını ödememesi nedeniyle isyan etti. Cabir, yaşadığı sıkıntılara rağmen hâlâ veresiye isteyenlerin bitmemesi üzerine, iş yerini uyarı yazılarıyla donattı.

UYARI YAZILARIYLA DOLU BÜFE

15 yıldır büfe işletmeciliği yapan Cabir, müşterilerine yönelik uyarılarını iş yerine astığı yazılarla duyurdu. İş yerindeki yazılardan bazıları şöyle: "Ayağınıza sigara istemeyin! Girin içeriden alın. Cumartesi günleri borcunu ödemeyenin hesabı kesilir. Kesinlikle veresiye istemeyin." Cabir, bu yazılar sayesinde müşterilerinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

"BORÇLARIN GERİ ÖDENMEMESİ SİNMİ YOR"

Cabir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "15 yıldır bu işi yapıyorum, insanların borçlarını ödememesi ve verdikleri sözleri tutmamaları yüzünden zorlanıyorum. Veresiye alıp kaybolanlar, ödemelerini sürekli erteleyenler yüzünden işimi yapamaz hale geldim. Bu yüzden uyarı yazıları asmak zorunda kaldım." dedi.

VERESİYE SÖZLERİ TUTULMUYOR

Cabir, müşterilerinin verdikleri sözleri tutmadığını belirterek şunları ekledi: "Bir lirada olsa yüz lirada olsa borçtur. Borcun miktarı önemli değil, önemli olan verilen sözlerin tutulmasıdır. Ama insanlar hep aynı bahaneleri uyduruyor." Müşterilerinin bu tutumundan dolayı sinirlendiğini belirten Cabir, "Ben her ürünü peşin alıyorum, bu nedenle veresiye borçları büyük bir sıkıntı yaratıyor." ifadelerini kullandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.