İnegöl'de ücretsiz kavun ve karpuz dağıtılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Tem, 2024 / Paz 10:22
1 dk okuma / 15.472 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çiftçilerin mahsullerinin tarlada kalmasına kayıtsız kalmayarak harekete geçti. Tarım Peyzaj A.Ş., Bozbey'in talimatıyla 700 ton kavun ve karpuzu çiftçiden değerinde alarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyor. Dağıtımlar bugün çeşitli noktalarda, yarın ise İnegöl ve Gürsu'da gerçekleşecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çiftçinin mahsullerinin tarlada kaldığını öğrenmesi üzerine harekete geçti.

 
Tarladaki kavun ve karpuzların çiftçiden 2-3 liraya alınmak istenmesine duyarsız kalmayan Bozbey, ürünlerin Tarım Peyzaj AŞ tarafından değerinde ve direk çiftçiden alınması ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılması talimatını verdi.
 
 Bozbey’in talimatıyla tarlada kalan yaklaşık 700 ton kavun ve karpuz değerinde alınarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.
 
PAZARTESİ İNEGÖL'DE DAĞITILACAK 
Bugün saat 11.00'da Keleş Kocayayla, 12.00'da Orhangazi Meydanında, 12.00'da İznik Meydanında 13.00'da Keleş meydanında ücretsiz karpuz kavun dağıtımı gerçekleşecek.
 
Ücretsiz kavun karpuz dağıtımlarını yarın İnegöl ve Gürsu ile devam edilecek. Yarın İnegöl'de saat 12.00'da Sani Konukoğlu Camisi önünde ücretsiz dağıtım yapılacak.
 
 
TARIM A.Ş'DEN AÇIKLAMA 
Tarım Peyzaj A.Ş'den yapılan açıklama ise şu şekilde;
Bursa Büyükşehir Belediyesi İştiraki Tarım Peyzaj A.Ş olarak, Başkanımız Mustafa Bozbey’in talimatı ile çiftçilerimizin tarladaki karpuz ve kavunlarını alacağız. Ürünler, belirttiğimiz noktalarda bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan dağıtımlarla halka sunulacaktır. Dağıtım noktaları ve saatleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için lütfen duyurularımızı takip edin. Amacımız, yerel çiftçilerimizin emeklerini destekleyerek taze ve sağlıklı ürünleri doğrudan vatandaşlarımıza ulaştırmaktır.
 
Yaparsa Bozbey Yapar!
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.