İnegöl'de Serdal Adalı'ya coşkulu karşılama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Kas 2023 / Sal 12:01
1 dk okuma / 3.187 Kez Okundu
| | |

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçim öncesi başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İnegöl'e gelen Hasan Arat'ın ardından dün de Serdal Adalı ilçeye gelerek İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Yoğun ilgi ile karşılanan Adalı, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirterek dernek başkanı Nedim Fidanözü ve yönetime ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan olarak seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak kongre üyelerinden destek istedi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği üyelerine seçim günü katılım çağrısında bulunan Adalı, seçilmesi halinde İnegöl'e daha çok geleceğini belirterek derneğin tüm faaliyetlerine katılım sağlayacağını ve İnegöl'e bir tane Kartal Yuvası Mağazasının en kısa sürede açılması için söz verdi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği başkanı Nedim Fidanözü ise başkan adayı Serdal Adalı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak bu seçimin çok önemli olduğunu bildiklerini, sandığa tüm kongre üyeleri ile birlikte gideceklerini belirtti. Programın sonunda Serdal Adalı'ya çiçek takdim ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.