İnegöl'de şaka gibi olay! Hırsız zannettiler polise haber verdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Şub 2025 / Cum 19:16
1 dk okuma / 6.774 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de bir kişi AVM otoparkında aracını şaşırınca yanlışlıkla başka bir aracın kapısını açmaya çalıştı. Olay polisi harekete geçirdi.

İNEGÖL’DE AVM OTOPARKINDA ŞAŞIRTAN OLAY

Bursa'nın İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi'nde bulunan Özdilek AVM otoparkında ilginç bir olay yaşandı. Bir kişi kendi aracını şaşırınca, yanlışlıkla başka bir aracın kapısını açmaya çalıştı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, şahsı hırsız sanarak polise haber verdi.

POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Şüpheli olarak görülen kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

ŞAHSIN SUÇ KAYDI BULUNMADI

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, şahsın herhangi bir suç kaydının bulunmadığı anlaşıldı. Sadece aracını karıştırdığı ve yanlışlıkla başkasının kapısını açmaya çalıştığı ortaya çıktı.

TARAFARLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın anlaşılması üzerine taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı. Polis ekipleri durumu kontrol altına aldı ve şahıs serbest bırakıldı.

OLAY KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLDU

AVM otoparkında yaşanan bu olay, çevrede kısa süreli paniğe yol açtı. Ancak olayın yanlış anlaşılma olduğu anlaşıldığında durum normale döndü.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.