İnegöl'de Saha Kararı Geri Çekildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Oca 2024 / Çar 14:28
1 dk okuma / 12.719 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi'nin Ocak ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen ve Turgutalp Spor Kulübüne tahsisi kabul edilen saha tahsis kararı, büyük tepki çekti. Tepkiler üzerine Belediye Başkanı Alper Taban, kararı yeniden değerlendirdiklerini ve uygulamaya geçmeyeceği açıkladı.

Turgutalp Mahallesi Uzay Sokak No:16 adresinde bulunan ve farklı amatör kulüplerin antrenman sahası olarak kullandığı tesisler, Ortak Hizmet Projesi olarak Turgutalp Spor Kulübüne tahsis edilecekti. Ancak bu karar, farklı amatör kulüpler ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

TEPKİLER ÜZERİNE KARAR GERİ ÇEKİLDİ
Belediye Başkanı Alper Taban, gelen tepkiler üzerine kararı yeniden değerlendirdiklerini açıkladı. Taban, yaptığı açıklamada, saha kullanım koşullarının mevcut şekliyle devam edeceğini ve herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Taban, "Mecliste görüşülen karar sonrası birtakım eleştiriler oldu. Eleştirilere saygımız var ancak komisyon üyelerimize yönelik asılsız ithamları da asla kabul etmiyoruz. Bu ithamlarda bulunanlar aslını ispat etmekle mükelleftir. Özellikle kendi dönemimiz boyunca İnegöl'ün her bir köşesinde hizmetlerimizle imzası olan meclis üyelerimize şehrim ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.
 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir