İnegöl'de okul önlerinde uyuşturucu iddiaları asılsız çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2023 / Per 14:36
1 dk okuma / 17.169 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de veliler, okul önlerinde şeker şeklinde uyuşturucu hap dağıtıldığı iddiaları yapılırken, iddiaların asılsız olduğu aynı fotoğrafla bir çok şehirde haberler olduğu gözlemlendi

İnegöl'de velilerin bulunduğu WhatsApp gruplarında dolaşan fotoğraflar, aileleri tedirgin etti. Fotoğraflarda, okul önünde şeker şeklinde uyuşturucu hap dağıtıldığı öne sürüldü.

Velilere gönderilen mesajda, "Merhaba arkadaşlar bu resimlerde gördüğünüz şeker şeklinde uyuşturucu polis velimiz paylaştı. okul önlerinde satıyorlarmış büyük küçük çocuklarımızı uyaralım lütfen!!!!!!!!" ifadeleri yer aldı.

Gönderilen fotoğrafta ise hapın üzerindeki pakette "Şamata karışık aromalı şekerleme" ibaresi yer aldı.

Öte yandan fotoğraf ile alakalı gruplarda okul ve mahalle bilgisi verilmedi.

İNEGÖL'DE BÖYLE BİR OLAYIN OLMADIĞI AÇIKLANDI

Öte yandan konu hakkında görüştüğümüz yetkililer ise böyle bir durumun İnegöl’de olmadığını, aynı fotoğraflarla başka şehirlerde de haber yapıldığı, bu haberler yüzünden vatandaşların paniklediğini belirttiler. Bu tarz doğruluğu tespit edilemeyen iddiaların whatsapp gruplarında gerçek gibi paylaşılmasından dolayı vatandaşlar arasında panik yaşandığı belirtildi.

ESKİŞEHİR'DE İDDİA EDİLDİ
Öte yandan fotoğraf ilk Eskişehir'de gruplarda dağıtılmaya başlandığı öğrenilirken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, bir sosyal mesajlaşma grubunda ilkokullu çocuklara seyyar satıcı kılığındaki kişiler tarafından uyuşturucu madde verildiği iddiasıyla ilgili paylaşımların asılsız olduğunu duyurdu.



 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.