İnegöl'de o fabrika personel arıyor! Çocuklar için kreş, 3 ayda bir ikramiye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ağu 2024 / Pzt 12:11
1 dk okuma / 11.114 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Göliplik iplik üretim firmasının 40 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, farklı pozisyonlarda ve engelli vatandaşlar için de fırsatlar sunuyor.

 

İnegöl'de iş arayanlar için müjdeli haber geldi! İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, ilçenin önde gelen sanayi kuruluşlarından Göliplik'in 40 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu.

Göliplik iplik üretim fabrikası, üretim işçisi, engelli personel, silahlı-silahsız güvenlik ve danışma personeli olmak üzere farklı alanlarda çalışanlara ihtiyaç duyuyor. Firma, özellikle kadın çalışanların çocukları için kreş imkanı sunarak çalışanlarına destek oluyor.

Kimler Başvurabilir?

  • 18-48 yaş arası olan
  • En az ilkokul mezunu olan
  • Farklı pozisyonlara göre belirlenen özelliklere sahip olan

tüm adaylar başvuru yapabilir.

Başvuru Bilgileri:

Başvurular, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'da İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası zemin katındaki konferans salonunda yapılacak. Detaylı bilgi için 153 veya 0 224 715 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İnegöl'ün İstihdamına Katkı

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşları ve işverenleri buluşturarak ilçenin istihdamına önemli katkılar sağlıyor. Bu sayede hem işsizliğin azalmasına hem de firmaların nitelikli personel bulmasına yardımcı oluyor.

Engellilere İş İmkanı

Göliplik firmasının engelli personel alımı yapması, engelli bireylerin istihdama katılımı için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu sayede engelli vatandaşlar da topluma kazandırılmış oluyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.